فراخوان مقالات | مجله بازاریابی بین المللی: برندهای لوکس جهانی
انتشار: مهر 19، 1403
بروزرسانی: 03 تیر 1404

فراخوان مقالات | مجله بازاریابی بین المللی: برندهای لوکس جهانی


افزایش قابل توجهی در مصرف کالاهای لوکس در بازارهای مختلف مشاهده شده است. رشد تقاضا در اقتصادهای نوظهور به طور قابل توجهی به رشد کلی بازار لوکس در زمان های اخیر کمک کرده است. تعریف برندهای لوکس چالش های زیادی را به همراه دارد، از جمله ماهیت نسبی آنها و درک در حال تکامل از آنچه که "لوکس" در طول زمان است. با تکیه بر ادبیات موجود، کو، کاستلو و تیلور (2019) یک نام تجاری لوکس را به عنوان یک محصول یا خدمات برند تعریف کردند که مصرف کنندگان آن را دارای کیفیت بالا، ارائه ارزش واقعی از طریق مزایای مورد نظر، اعم از عملکردی یا احساسی، و ارائه یک تصویر معتبر در درون تعریف کردند. جامعه بازار بر اساس ویژگی هایی مانند مهارت یا کیفیت خدمات، توجیه قیمت برتر، و تقویت ارتباط یا طنین عمیق با مصرف کنندگان.

تمرکز فزاینده بسیاری از برندهای لوکس بر طبقات متوسط \u200b\u200bجهانی که به سرعت در حال گسترش هستند، منجر به تغییرات قابل توجهی در چشم انداز برندها/محصولات/خدمات لوکس شده است (ژانگ، یائو و یانگ 2024). یکی از این تغییرات، دموکراتیک کردن تجمل است (شوکلا و همکاران 2022)، در حالی که سایر بادهای تغییر توسط دیجیتالی شدن هدایت می شوند. با هدایت تجارت الکترونیک، پلتفرم های رسانه های اجتماعی، فناوری بلاک چین، هوش مصنوعی (AI)، واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و دگرگونی تحول آفرین، تجارت و چشم اندازهای فرهنگی را عمیقاً تغییر داده و فرصت ها و چالش های جدیدی را برای برندهای لوکس ارائه کرده است (Zhong et al. al.). 2020; جیانگ و همکاران 2023; برای مثال، برندهای لوکس به طور فزاینده ای از هوش مصنوعی برای غنی سازی تجربیات مشتریان از محصولات خود استفاده می کنند. در حالی که هوش مصنوعی می تواند ارزش عملکردی برندهای لوکس را افزایش دهد، شواهد اولیه نشان می دهد که کاربرد آن در فرآیند طراحی کالاهای لوکس می تواند وضعیت درک شده برند را تضعیف کند. این از ناتوانی هوش مصنوعی در تقلید از احساسات و احساسات انسانی ناشی می شود که بخشی جدایی ناپذیر از ماهیت برندهای لوکس هستند (Xu and Mehta 2022). از آنجایی که تغییر به پلتفرم های آنلاین همچنان در حال گسترش است، برای برندهای لوکس سازگاری و استفاده از استراتژی ها و فناوری های دیجیتالی پیشرفته برای برتری در محیط برندسازی لوکس معاصر اهمیت فزاینده ای پیدا می کند.

علاوه بر دموکراتیزه شدن و دیجیتالی شدن تجملات، افزایش پایداری و نگرانی های زیست محیطی نشان دهنده سومین منبع تغییر است. برندهای لوکس که بیشتر در کانون توجه قرار دارند، تلاش های پایداری خود را برای تقویت ارزیابی برند ترویج می کنند (Kong، Witmaier و Ko 2021). تجمل اغلب با زیاده روی، سطحی نگری و خودنمایی همراه است، در حالی که پایداری با نوع دوستی، اعتدال و اخلاق همراه است (آچاپو و دخیلی، 2013)، که پارادوکس دشواری را برای برندهای لوکس ارائه می دهد. علیرغم آگاهی محدود مصرف کنندگان لوکس از ابتکارات پایداری (بری، جانز و کیلبرن 2011؛ \u200b\u200bکیم و همکاران 2024)، مد تجملی برجسته همچنان به شیوه های بازاریابی پایدار اختصاص دارد (کنگ، ویتمایر و کو 2021؛ پانگ و همکاران 2022). در نهایت، همانطور که بازار لوکس متنوع می شود، بررسی تفاوت های فرهنگی و جنسیتی در ارزش ها و ترجیحات مرتبط با مصرف محصولات لوکس مهم است (توانی و همکاران 2024).

بنابراین، وقت آن است که نگاهی تازه به برندهای لوکس جهانی بیندازیم. این شماره ویژه به دنبال تحریک تحقیقات علمی در مورد برندهای لوکس جهانی است. هدف آن این است که یک وسیله تحقیقاتی بین رشته ای برای تجزیه و تحلیل استراتژی ها و تأثیرات برندهای لوکس جهانی باشد. همانطور که ما در این موضوع پیمایش می کنیم، می خواهیم تحقیقاتی را برجسته کنیم که نه تنها رویکردهای فعلی را نقد می کند، بلکه مسیر ایده آلی را برای تقویت برندهای لوکس از دیدگاه بازاریابی جهانی و بین المللی ترسیم می کند.

با توجه به تغییراتی که دموکراسی سازی، دیجیتالی سازی، و پایداری/محیط زیست سازی بر روی برندهای لوکس جهانی ایجاد کرده است، این شماره ویژه به دنبال مقالاتی است که تحقیقاتی را برای بررسی مارک های لوکس جهانی در جنبه های مختلف بازاریابی بین المللی انجام دهد. به طور خاص، ما خواستار تحقیق در مورد برندهای لوکس جهانی هستیم که مفاهیم، \u200b\u200bچارچوب ها، تئوری ها و بینش های تجربی مفید برای شرکت ها، مدیران، مشتریان و سایر ذینفعان را ارائه می دهد. ما ارسالی را با استفاده از روش های کمی، کیفی یا ترکیبی، با توجه ویژه به مطالعاتی که شامل روش های متعدد و مجموعه های داده متنوع هستند، دعوت می کنیم.

ما از پژوهشی استقبال می کنیم که به سؤالات زیر (اما محدود به) نمی شود:

  • مفهوم سازی برندهای لوکس در چارچوب بازاریابی بین المللی
  • دموکراسی برندهای لوکس و لوکس
  • یک لوکس جدید در عصر دیجیتال
  • نقش پایداری/محیط زیست در زمینه برندهای لوکس
  • تفاوت های فرهنگی در رابطه با مصرف کنندگان لوکس و مدیریت برند
  • تأثیرات تغییر و اختلال دیجیتال بر برندهای لوکس: چگونه می توان از اختلال و تحول دیجیتال عبور کرد
  • ادغام هوش مصنوعی با فناوری های پیشرفته برای برندهای لوکس
  • استفاده از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در مواجهه با خدمات لوکس
  • روانشناسی و رفتار مصرف کننده در تجربه لوکس دیجیتال
  • روانشناسی مصرف کننده و رفتار نسبت به برندهای لوکس در رسانه های اجتماعی
  • مدیریت برند (دیجیتال) در صنعت لوکس
  • روانشناسی مصرف کننده و رفتار نسبت به برندهای لوکس در یک محیط فراجهانی
  • ارتباطات دیجیتال مارکتینگ در لوکس

فرآیند ارسال و بررسی کنفرانس جهانی بازاریابی

کنفرانس جهانی بازاریابی 2025 (GMC) در هنگ کنگ میزبان جلسه ای با این موضوع خواهد بود. ما نویسندگان را تشویق می کنیم که آثار خود را به این کنفرانس ارسال کنند، اگرچه برای چاپ در شماره ویژه لازم نیست. کلیه ارسالی ها، بررسی ها و اطلاعیه های تصمیمات سرمقاله به صورت الکترونیکی از طریق صفحه ارسال GMC انجام می شود. مقالات کامل یا چکیده های ارسالی گسترده به GMC 2025 در هنگ کنگ باید از دستورالعمل های ارسال GMC 2025 پیروی کنند. صفحه عنوان مقاله باید شامل نام نویسنده مربوطه، وابستگی، آدرس پستی، شماره تلفن و آدرس ایمیل باشد. نام و اطلاعات تماس سایر نویسندگان نیز باید درج شود. همه دست نوشته های ارسالی نباید منتشر شده باشند، برای انتشار پذیرفته شده باشند یا در حال حاضر در جای دیگری در حال بررسی باشند. از مقالات برگزیده دعوت می شود تا به عنوان مقالات کامل برای مسابقه ارسال شوند جیم موضوع ویژه. ارسال مقالات کامل تشویق می شود، اگرچه چکیده های 10 صفحه ای نیز می توانند ارسال شوند.

مهلت ارسال کنفرانس: 15 ژانویه 2025

فرآیند ارسال و بررسی موارد خاص

تمامی نسخه های خطی به صورت گروهی برای این شماره ویژه مجله بررسی خواهند شد مجله بازاریابی بین المللی. نسخه های خطی باید بین 1 ژوئیه و 30 اوت 2025 ارسال شوند. همه ارسال ها تکمیل خواهند شد. مجله بازاریابی بین المللیبررسی مضاعف و پیگیری ناشناس جیماستانداردها و فرآیندهای استاندارد. ارسال باید از طریق جیم وب سایت ScholarOne، با دستورالعمل های نویسنده در اینجا موجود است.

اگر سؤالی دارید، لطفاً با سردبیران شماره ویژه تماس بگیرید.

دوره ارسال ویژه: 1 جولای تا 30 اوت 2025

ویراستاران مهمان

یونجو کو، دانشگاه یونسی ([email protected])

ایان فاو، دانشگاه کرتین ([email protected])

Ayşe Gul Özsomer، دانشگاه کوچ ([email protected])

مراجع

آشابو، محمد ع. و سیهام دخیلی (2013)، "تجمل و توسعه پایدار: آیا مسابقه ای وجود دارد؟" مجله تحقیقات بازرگانی، 66 (10)، 1896-1903.

بری، جفری، نیک جونز و دیوید کیلبرن (2011)، "مطالعه ای اکتشافی در مورد عواملی که وارد مصرف اخلاقی می شوند"، مجله اخلاق تجارت، 98، 597-608.

چانگ، مینجی، یونجو کو، هیریم جونگ و سانگ جین کیم (2020)، «خدمات آنلاین چت بات و رضایت مشتری در رابطه با برندهای لوکس،» مجله تحقیقات بازرگانی، 117، 587-595.

جیانگ، چی، میا کیم، یونجو کو، و کیونگ-هون کیم (2023). “متاورس را در برندهای لوکس تجربه کنید” مجله بازاریابی و لجستیک آسیا و اقیانوسیه، 35 (10)، 2501-20.

جوی، آناما، یانگ ژو، کامیلو پنیا و میریام بروارد (2022)، «آینده دیجیتالی برندهای لوکس: متاورس، مد دیجیتال و توکن های غیرقابل تعویض،» تغییر استراتژیک، 31 (3)، 337-43.

کیم، چانگجو، مای کیکوموری، آیکیونگ کیم و جونگکیون کیم (2024). قضاوت اخلاقی و حفظ چهره چگونه با گفتار مثبت در مورد مصرف کالاهای لوکس تقلبی تعامل دارد؟ مجله بین المللی بازاریابی مد، 15 (2)، 253-69.

کو، یونجو، جان بی. کاستلو و چارلز آر. تیلور (2019)، "برند لوکس چیست؟ "تعریف و بررسی جدید ادبیات" مجله تحقیقات بازرگانی، 99، 405-13.

کنگ، هیون مین، الکساندر ویتمایر، و یونجو کو (2021)، "پایداری و ارتباط با رسانه های اجتماعی: چگونه مصرف کنندگان به تلاش های بازاریابی برندهای مد لوکس و غیر لوکس پاسخ می دهند". مجله تحقیقات بازرگانی، 131، 640-51.

بنگ، وونبا، جیسو کو، سانگ جین کیم و یونجو کو (2022)، «تأثیر همه گیری COVID-19 بر رفتار مصرف کننده مد: تمرکز بر محصولات انبوه و لوکس،» مجله بازاریابی و لجستیک آسیا و اقیانوسیه، 34 (10)، 2149-64.

پارک، جینسو و نایون (لورن) کیم (2024)، "بررسی همخوانی کاربر و آواتار در رفتار خرید از متاورس به دنیای واقعی"، مجله بین المللی بازاریابی مد، 15 (1)، 23-38.

شوکلا، پوراو، ورونیکا روزندو-ریوس، سانگیتا تروت، جینگ (دیزی) لیو و دینا خلیفه (2022)، "مدیریت چالش دموکراسی لوکس: تحلیل چند کشوری"، مجله بازاریابی بین المللی، 30 (4)، 44-59.

توانی، اریک، فرانک ویگنرون، آدری آزولای، ساندرین کرینر و عبدالزحید (2024)، «تأثیر فرهنگ و جنسیت بر مصرف برندهای لوکس: مقایسه ای بین مصرف کنندگان فرهنگ غربی و شرقی،» مجله بازاریابی بین المللی (انتشار آنلاین 14 فوریه)، https://doi.org/10.1177/1069031X241235629.

شاو، لیدان و راوی مهتا (2022)، «تکنولوژی تجمل را بی ارزش می کند؟ "کاوش در پاسخ مصرف کنندگان به محصولات لوکس طراحی شده با هوش مصنوعی" مجله آکادمی علوم بازاریابی، 50 (6)، 1135-52.

ژانگ، ژ، الکس یائو و ژیونگ یانگ (2024)، "کوچ در مقابل گلدلیون: تاثیر انگیزه های اجتماعی در مقابل شخصی بر ترجیح مصرف کننده برای برندهای خارجی و داخلی در بازارهای در حال ظهور"، مجله بازاریابی بین المللی، 32 (3)، 101-15.

رفتن به مجله بازاریابی بین المللی


[
منبع