سیاست ها و نظام مالیاتی کشورهای جهان انجمن علمی اقتصاد شهری ایران | artofmarketing

تجارت بین‌المللی مواد مخدر چالشی مداوم برای توسعه مکزیک است و مستقیماً به خشونت و فساد در این کشور شدت می‌بخشد. اقتصاد هند ترکیبی از کشاورزی سنتی روستایی و صنایع دستی در کنار رونق صنعت مدرن و کشاورزی مکانیزه است. هند صادرکننده عمده خدمات فناوری و برون‌سپاری تجاری است و بخش خدمات سهم بزرگی از تولید اقتصادی آن را تشکیل می‌دهد. اگر کشوری در گذشته های دور، تلاشی برای موفقیت انجام داده است؛ درسالیان بعد، اثر آن به وضوح در بلند‌مدت برای زندگی مردم کشورش آشکار است. نتایج این تحقیق که در سال 2010 انجام شده است نشان می‌دهد، تفاوت‌های تکنولوژِیک به‌طرز شگفت آوری در طول زمان استمرار داشته اند. کشورها بعد از موفقیت در بهبود تکنولوژیک فرآیندها و کسب منفعت از آن، دریافته‌اند برتری بر دیگر ملت‌ها از این مسیر می‌گذرد.

http://beautyreview.ir

پس از اصلاحات بنیادی تر از مجله خبری هنر مارکتینگ ۱۹۹۱ و تجدید آن‌ها در سال ۲۰۰۰، هند پیشرفت شگرفی در اقتصاد بازار آزاد کرده‌ است. می‌شود استدلال کرد که الگوی توسعه هند به‌طور خاصی بوده است و شاید کشور قادر شود که فاز رهبری صنعتی و میانجی را در تغییر ساختار اقتصادی کنار بگذارد. صنایع اصلی ایالات متحده آمریکا شامل فناوری‌های پیشرفته و مبتکرانه نفت، فولاد، وسایط نقلیه موتوری، هوافضا، ارتباطات راه دور، مواد شیمیایی، الکترونیک، پردازش مواد غذایی، کالاهای مصرفی، چوب، استخراج از معادن می‌شود. آمریکا از لحاظ پزشکی نیز پیشرفته ترین کشور دنیا محسوب می‌شود و بیشتر نوآوری‌های پزشکی در این کشور ساخته شده‌اند.

ششمین قدرت اقتصادی جهان ، انگلستان

روابط تجاری گسترده این کشور با قاره اروپا به دلیل قطعنامه برگزیت پس از رأی سال 2016 برای خروج از اتحادیه اروپا بسیار پیچیده شده است؛ از 31 ژانویه 2020، بریتانیا رسماً عضو اتحادیه اروپا نیست. با وجود اینکه کشور ایتالیا در جایگاه هشتم لیست قدرتمندترین اقتصادهای جهان قرار گرفته است، اما به دلیل مسائلی همچون بی‌ثباتی سیاسی، رکود اقتصادی و عدم اصلاحات ساختاری، با رکود روند رشد اقتصادی مواجه شده است. گفتنی است که پیش از وقوع بحران مالی در سال 2008، ایتایا همچنان روند رشد آهسته‌ای داشت. در واقع این کشور، در سال‌های 2001 تا 2007، به طور متوسط 1.2 درصد رشد را تجربه کرد.

رتبه‌بندی کشورها بر اساس شاخص اسمی GDP

اقتصاد این کشور تا حد زیادی تحت تاثیر اتفاقات بازار است؛ این یعنی مواردی مانند کسب‌وکارها، تولید و قیمت‌ها بر اساس تقاضای مصرف‌کنندگان و نه اقدامات دولتی تغییر می‌کند. اگرچه بحران اقتصادی سال 2008 ضربه بزرگی به اقتصاد این کشور و رشد آن زد، ولی انتظار می‌رود این کشور در آینده با سرعت بالاتری پیشرفت کند. در آن سو، از شاخص برابری قدرت خرید یا همان PPP برای اندازه‌گیری رشد اقتصادی و همچنین استانداردهای زندگی در یک کشور استفاده می‌شود؛ در نتیجه می‌توان آن را ابزاری کارآمد برای مقایسه قدرت اقتصادی کشورهای مختلف دنیا معرفی کرد. در این سیستم، از نرخ‌های تبدیل برای کشورهای مختلف استفاده شده و سپس با در نظر گرفتن مقدار مشخصی از پول، تعداد محصولات یا خدماتی که در یک کشور می‌توان دریافت کرد، با یکدیگر مقایسه می‌شود. برای مثال، با استفاده از شاخص PPP ممکن است ارزش یک خودرو در فرانسه با ارزش یک خودرو در ژاپن (بعد از استفاده از نرخ‌های تبدیل برای تبدیل ین به یورو یا برعکس) به منظور تحلیل تفاوت در میزان GDP و هزینه‌های زندگی بین این کشورها، مقایسه شود.

اقتصاد جهانی – ۵۰ کشور برتر

در اين مقطع نظريه فرانسيس فوكوياما تحت عنوان “پايان تاريخ” كشورها را همه در روندي رو به ليبرال دموكراسي طبقه بندي كرد و اصطلاح جهان سوم به كشورهاي توسعه نيافته و يا در حال توسعه تغيير يافت. در اين بين اصطلاح جهان سوم هم تغيير ماهيت يافت و تبديل به يك ناسزاي سياسي شد. به عبارتی سوال یا سوالات خوب میتواند درک و تعریف درستی از یک مسئله ایجاد نموده و دیدگاه یا راهکار جدیدی تولید نماید و نهایتا به رفاه، شادی یا سلامتی یک جامعه خدمت کند.

  • کره جنوبی با تولید ناخالص داخلی 1.64 تریلیون دلاری در سال 2020، دهمین کشور در میان قدرت های اقتصادی جهان است.
  • سال ۲۰۲۱ رو به پایان است و صندوق بین‌المللی پول داده‌هایی را از اقتصاد کشورهای گوناگون در این سال منتشر کرده است که از رقم ۹۴ تریلیون دلاری مجموع تولید ناخالص داخلی جهان حکایت دارد.
  • برزیل با تولید ناخالص داخلی 1.44 تریلیون دلار در سال 2020، دوازدهمین کشور در میان قدرت های اقتصادی جهان و بزرگ‌ترین اقتصاد آمریکای جنوبی است.
  • در پایان سال 2019، انتظار می‌رود اقتصاد این کشور، رشد 1.8 درصدی داشته باشد.