با استفاده از این روش درواقع تفاوت هزینه زندگی در کشورهای مختلف نیز تعدیل و در نظر گرفته میشود. یپش بینیها حاکی از تولید ناخالص داخلی ۵۸ تریلیون دلاری چین در برابر تولید ناخالص داخلی ۳۴ تریلیون دلاری آمریکاست. در این شرایط چین ۲۰ درصد از اقتصاد جهان را در اختیار خواهد داشت و از هند ۱۵ درصد و از آمریکا ۱۲ درصد بزرگتر خواهد بود.
به رغم چالشهای داخلی و در سطح جهان که به طور مداوم در حال وقوع هستند، اقتصاد ایالات متحده،همچنان قدرتمندترین اقتصاد جهان است. انتظار میرود تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده تا پایان سال 2019، 21 تریلیون دلار( 21هزار میلیارد دلار) باشد. اقتصاد این کشور حدود 20 درصد از کل تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص داده است. اقتصاد ایالات متحده دارای شاخصها و تکنولوژیهای بسیار پیشرفته است که تقریبا 80 درصد تولید جهانی را در دست دارد.
شبه قاره هند ، پنجمین اقتصاد قوی جهان
هند بهدلیل جمعیت زیادش، کمترین تولید ناخالص داخلی سرانه را در فهرست ما دارد. بر اساس برابری قدرت خرید، چین دارای دومین اقتصاد بزرگ جهان و یک بازیگر اصلی در اقتصاد جهانی است. حجم اقتصاد چین ($ ۱۲٬۳۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ در سال ۲۰۱۲) بلافاصله پس از اتحادیه اروپا و آمریکا یعنی در مقام سوم در جهان قرار میگیرد. چنانچه رشد کنونی اقتصادی چین همچنان ادامه یابد، چین از نظر اقتصادی، در حال رسیدن به آمریکا یعنی بزرگترین اقتصاد جهان است و باید خود را برای مقابله با پیامدهای سیاسی و اقتصادی این موضوع آماده کند. این امر موجب نگرانیهای عمده سیاسی خواهد شد زیرا این کشور به صورت نیروی بهمراتب قویتری در منطقه درآمده است.
- صادرات عمده شامل زغالسنگ و فرآوردههای نفتی، علاوه بر کالاهای کشاورزی مناسب برای مصارف صنعتی، مانند لاستیک و روغن نخل است.
- تخمین زده میشود که با ۱۲۳ درصد رشد تولید ناخالص داخلی پیشبینی شده، اقتصاد لیبی بیشترین رشد را داشته باشد.
- در تحقیق که بررسی خواهیم کرد بررسی شده تلاش کشورها در گذشته برای دستیابی به تکنولوژی، چگونه در طول تاریخ بر وضعیت اقتصادی کنونی آن ها تاثیرگذار بوده است.
- علاوه بر این ، اقتصاد کانادا به شدت تحت تأثیر قیمت جهانی نفت قرار دارد ، انتظار می رود اقتصاد کانادا امسال (۵/۲ درصد از تولید ناخالص داخلی) و در سال ۲۰۲۲ (۳/۴ درصد) رشد کند.
علاوه بر این ، مجله خبری هنر مارکتینگ در دانشگاه های چین دارای مزیت های زیاد از قبیل پذیرش راحت تر و هزینه های مقرون به صرفه است و به همین دانشجویان مهاجرت تحصیلی و کار و اقامت پس از تحصیل را به عنوان یک سرمایه گذاری ایمن در چین انتخاب می کنند. دیگو کومین، ویلیام ایسترلی و اریک گانگ در مقالهای که با این پرسش ” آیا ثروت ملل در 1000 سال قبل از میلاد مسیح تعیین شده است؟” به بررسی تاثیر تلاش مردم کشورها در گذشته بر توسعه اقتصادی امروزه آن ها پرداختهاند. “جهان دوم” به کشورهای کمونیست-سوسیالیست سابق، کشورهای صنعتی (سابقاً بلوک شرقف حوزه نفوذی اتحاد جماهیر سوسیالیست شوروی)، امروزه روسیه، اروپای شرقی (مثل لهستان) و برخی کشورهای ترک (مثل قزاقستان) و همچنین چین، اطلاق میشود.
مقدار اسمی GDP یک منطقه با استفاده از اطلاعات بهروز در مورد قیمتهای بازار و همچنین تغییراتی که در اثر تورم ایجاد شده، محاسبه میشود. با در نظر گرفتن نرخ تورم در محاسبات تولید ناخالص داخلی، شاخص اسمی GDP میتواند زمانهایی که قیم در یک اقتصاد افزایش پیدا میکند را نشان دهد. علاوه بر این، نرخ ناشی از افزایش قیمت در یک اقتصاد به عنوان یک فاکتور مهم در محاسبه شاخص اسمی GDP در نظر گرفته میشود. ژاپن با تولید ناخالص داخلی اسمی ۵٫۶ تریلیون سومین اقتصاد بزرگ جهان باقی خواهد ماند و اقتصاد با تقاضای شدید خارجی و حمایت گسترده مالی در داخل کشور پویاتر خواهد شد.