20 اقتصاد برتر جهان شرکت مهاجرتی رجبی | artofmarketing

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود میزان تولید ناخالص داخلی 192 کشور جهان از جمله ایران در سال 2022 را پیش‌بینی کرده است. برنامه اصلاح اقتصادی در سال 1978، تاثیر بسزایی در پیشرفت این کشور داشته و باعث شده تا از آن زمان تا به امروز، نرخ رشد اقتصادی این کشور، سالانه چیزی بین 6 تا 9 درصد باشد. این برنامه اقتصادی روی ایجاد کسب‌وکارهای خصوصی و محلی، ساده‌سازی نرخ‌ها در قوانین ایالتی و همچنین سرمایه‌گذاری روی آموزش نیروی کار و خروجی صنعت تمرکز داشته است.

  • کره با وجود برندهایی مثل ال‌جی و سامسونگ، منتظر یک فرصت استثنایی است تا جایگاه ژاپن را به عنوان پیشرفته ترین کشور دنیا از آن خود کند.
  • غرب به رهبری امریکا و پیروی انگلیس و فرانسه و آلمان و ایتالیا و ژاپن و کره و اسپانیا و استرالیا و کانادا و چند کشور اروپایی شاخص دیگه و گاهی هند و عربستان و عربهای حاشیه خلیج فارس و..
  • آلمان که پیشرو بازار تولید و فروش اروپاست باوجود زیرساخت‌ها و توسعه در سطح جهانی و حضور نیروی کار متخصص یک صنعت خودرویی بی‌نظیر در سطح بین‌المللی ایجاد کرده است.
  • در سوی دیگر این رده‌بندی، کوچک‌ترین اقتصادهای جهان از نظر تولید ناخالص داخلی و عمدتا کشورهای در حال توسعه و جزیره‌ای قرار دارند.
  • در گزارش شرکت فولکروم پیش‌بینی شده که مکزیک تا سال ۲۰۵۰ میلادی به اقتصاد هفتم دنیا بدل شود – یعنی چهار پله بالاتر از جایگاه فعلی.

با توجه به اینکه اکثر کالاهای مجله خبری هنر مارکتینگی متکی به مواد شیمیایی هستند، صنعت شیمیایی اروپا یک عنصر حیاتی و بخش مهمی از اقتصاد اروپا است. صنعت پزشکی یکی از بزرگ‌ترین بخش‌های اقتصادی در آلمان است این بازار طی 10 سال گذشته با نرخ 4.1 درصد رشد کرده و با بیش از 7.5 میلیون کارمند و صادرات بیش از 176.3 میلیارد یورو تأثیر قابل‌توجهی بر اقتصاد آلمان داشته است. رقم تولید ناخالص داخلی جهان با ۹۴ تریلیون دلار ممکن است امروز برای ما بزرگ به‌نظر برسد اما چنین رقمی در کل می‌تواند در آینده کم درنظر گرفته شود. در این فهرست ایران هم با تولید ناخالص داخلی ۱٫۱ تریلیون دلار در رده‌ی هفدهم قرار دارد.

تصمیمات جدید دولت در امتداد عفو رهبری

در ۳۰ سال آینده، اغلب قدرت‌های اقتصادی جهان کشورهایی خواهند بود که امروز جزو کشورهای در حال توسعه هستند، کشورهایی که از قدرت‌های فعلی مثل آمریکا، ژاپن و آلمان پیشی خواهند گرفت. در حالی که در سال ۲۰۲۰ هند هفتمین اقتصاد بزرگ جهان است، اما تا سال ۲۰۵۰، این کشور به دومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شد که این رشد به دلیل افزایش جمعیت کار، بهبود زیرساخت‌های تولید و ارتقای سطح بهره وری بویژه در حوزه کامیپوتر و آی.تی خواهد بود. تا پیش از انقلاب دات کام در سال ۲۰۰۰، آمریکا از نظر بهره وری اشتغال و سرمایه در میان کشورهای توسعه یافته در بالاترین جایگاه قرار داشت، اما طی دو دهه گذشته روند بهره وری آمریکا به تدریج تغییر کرد و مسیری کاهشی را طی کرد.

ژاپن:

برزیل بزرگترین کشور در آمریکای لاتین و ششمین کشور پر جمعیت جهان است که توانسته است با سعود از پله های ترقی خود را در لیست ده اقتصاد برتر جهان قرار دهد. رابطه تجارت آزاد کانادا با ایالات‌متحده به این معناست که سالانه سه‌چهارم صادرات کانادا به بازار ایالات‌متحده تعلق می‌گیرد. روابط نزدیک کانادا با ایالات‌متحده نیز به این معناست که این کشور تا حد زیادی به موازات بزرگ‌ترین اقتصاد جهان توسعه یافته است. پس از دهه 1990 و تأثیر رکود بزرگ جهانی، ژاپن در سال‌های اخیر تحت سیاست‌های نخست‌وزیر سابق شینزو آبه شاهد رشد صعودی صنعت اقتصاد خود بوده است. با این حال، ژاپن از نظر منابع طبیعی فقیر است و به واردات انرژی وابسته است؛ به‌ویژه پس از تعطیلی عمومی صنعت انرژی هسته‌ای پس از فاجعه فوکوشیما در سال 2011.

نحوه درخواست ویزای انگلستان

همچنین تعریف دیگری در ارتباط با رشد اقتصادی وجود دارد که رشد اقتصادی را عبارت از افزایش تولید ملی واقعی سرانه آن کشور در طول یک دوره معین می داند. با این وجود، همان‌طور که اشاره شد، مشکلات متعدد ساختاری از قبیل رکود اقتصادی، نرخ مالیات بالا، افزایش پرداخت وام‌های غیر فعال و بدهی عمومی بالا، باعث کاهش پتانسیل رشد اقتصادی کشور و کاهش چشم‌انداز رشد، نسبت به کشورهای همتای خود شده است. در پی بحران اقتصادی جهان، از سال 2008 اقتصاد ژاپن، به ندرت رکود خود را نشان داد اما با این حال پیش‌بینی می‌شود اقتصاد این کشور، باری دیگر در سال 2019، مثبت خواهد بود، هر چند انتظار می‌رود در طی سال‌های 2020 تا 2023، رشد اقتصادی کمتر از یک درصد باشد.

http://beautyreview.ir