البته چون غالب این نظریه پردازان، توسعه را به معنای رواج ارزش های غربی می دانستند، خود به خود تکنولوژی های ارتباطی و رسانه ای را ابزاری در دستیابی به این هدف تلقی و گسترش آن را توصیه می کردند. اینان باور داشتند که توسعه رسانه ها و امکانات ارتباطی از یک سو به شکل دهی شخصیت انسان ها که خود مهمترین عامل توسعه در یک جامعه به شمار می روند، مدد می رساند واز سوی دیگر دولت ها و جوامع را مهیای پذیرش ارزش های تازه می کند. هر یک از این شبکه های بزرگ دارای محصولات فرهنگی بسیاری از جمله روزنامه، ایستگاه تلویزیونی، ایستگاه رادیویی، شرکت های موسیقی و انتشارات هستند و برای اینکه به این حد برسند و بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند، مجبور هستند تا می توانند به دولت نزدیک تر شوند. اما به علت حذف نظرات دولتی، این شرکت ها بزرگ و بزرگتر شده اند و بر ثروت خود می افزایند. در این فضا این بنگاه های بزرگ مجبورند که از دولت و سیاست های کلان آن دفاع کنند.
آمریکا : قدرتمندترین اقتصاد 2021
از خصوصیات مشترک کشورهای جهان سوم این است که تقریبا در همه این کشورها کم و بیش سابقه حضور وحاکمیت استعمار وجود دارد که البته چگونگی و شکل آن متفاوت است. براساس مدل قدیمی سه جهان، عربستان سعودی نه هم ردیف با ایالات متحده بود و نه بخشی از بلوک اتحاد شوروی یا بلوک شرق. ذخائر نفت عربستان سعودی در سال ۱۹۳۸ کشف شد و پیشرفت برای بهرهبرداری از این ذخائر در سال ۱۹۴۱ آغاز گشت. تا آن زمان عربستان سعودی کشوری با فرهنگ قومی و قبیلهای عربی بود و حتی امروز کشوری بسیار پیرو سنت قدیم و محافظهکار است که حکومت پادشاهی دارد.
ژاپن
با استفاده از این روش درواقع تفاوت هزینه زندگی در کشورهای مختلف نیز تعدیل و در نظر گرفته میشود. یپش بینیها حاکی از تولید ناخالص داخلی ۵۸ تریلیون دلاری چین در برابر تولید ناخالص داخلی ۳۴ تریلیون دلاری آمریکاست. در این شرایط چین ۲۰ درصد از اقتصاد جهان را در اختیار خواهد داشت و از هند ۱۵ درصد و از آمریکا ۱۲ درصد بزرگتر خواهد بود.
- حال که با معیارهای مختلف آشنا شدید، باید بدانید که در سراسر این مقاله، اصطلاح تولید ناخالص داخلی به تولید ناخالص داخلی اسمی به دلار آمریکا اشاره دارد، مگر اینکه خلاف آن بیان شود.
- خیلیهای دیگر هم از این واژهها برای درجهبندی وضعیت پیشرفت کشورها استفاده میکنند، اینطور که جهان اول در بالاترین درجه و پس از آن جهان دوم و در آخر جهان سوم.
- در واقع این کشور، در سالهای 2001 تا 2007، به طور متوسط 1.2 درصد رشد را تجربه کرد.
- این مساله موجب شد افراد صاحب فکر در درون و بیرون رسانه ها مفید بودن نظریه آزادی خواهانه را در جوامع دموکراتیک مورد سوال قرار دهند.
- اقتصاد کره جنوبی چهارمین رتبه در پیشرفته ترین کشور جهان و اقتصاد بزرگ جهان و چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا است.
اگرچه شاخص برابری قدرت خرید هند معادل 10.51 تریلیون دلار تخمین زده میشود، اما کارشناسان از پایین آمدن نرخ رضد اقتصادی واقعی آن در آینده خبر دادهاند. این معیار نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی اسمی در قیمتها و ارزهای محلی است که سرعت رشد اقتصاد یک کشور را بهصورت تخمینی مشخص میکند. در این روش ارزها را براساس سبد کالایی که در آن کشورها خریداری میشوند، بهجای نرخ مبادله ارز، تنظیم میکنند.
این نهاد مجله خبری هنر مارکتینگ انتظار دارد تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در این سال به یکهزار و 599 میلیارد دلار برسد که این رقم 150 میلیارد دلار نسبت به سال قبل افزایش خواهد یافت. تولید ناخالص داخلی بیانگر ارزش بازار پولی تمام محصولات و خدماتی است که یک کشور در طول دورهای مشخص ایجاد میکند. GDP چشمانداز بسیار خوبی از وضعیت اقتصادی یک کشور را در اختیار کارشناسان قرار داده و میزان آن را میتوان به کمک مقادیری مثل هزینهها و مخارج، تولیدات و درآمدها محاسبه کرد. اما آمار ایران گرچه باید به بیش از اینها و به حدود ۳ درصد برسه -با توجه به قابلیتهای همه جانبه ما از جمله منابع و شاهراه بودن و متخصصین منهای مدیران غالبا کارنابلد ما صادره از جنوب تهران- ولی تا همینجاش هم خیلی عجیب غریبه. حجم اقتصاد ایران اندکی بیش از یک درصد اقتصاد جهانه و این خوبه به شرطی که خودمون رو خراب نکنیم و این دارایی رو حرام نکنیم. باید با کمک چین و روسیه و برزیل و هند و چندتا کشور دیگه، خودمون را همراه با اینها بکشیم بالاتر.