تغییراتی که در اقتصاد جهانی با تغییر جایگاه کشورهای بزرگ تا سال ۲۰۵۰ روی خواهد داد، دارای ابعاد ژئوپلیتیکی عمیقی خواهد بود. افزایش سرمایه گذاری در سرمایه انسانی می تواند کیفیت نیروی کار را بهبود بخشد. این افزایش کیفیت منجر به بهبود مهارت ها، توانایی ها و آموزش می شود و از آنجا که کارگران ماهر بهره وری بیشتری دارند، این امر تأثیر قابل توجهی در رشد دارد. همچنین افزایش نیروی کار لزوماً میزان تولیدی را که باید تأمین شود تا بتواند معیشت اساسی کارگران جدید را تأمین کند، افزایش می دهد؛ بنابراین کارگران جدید باید حداقل به اندازه کافی تولید کنند تا این مسئله را جبران کنند و مصرف کننده خالص نباشند. کانادا توانست به سرعت از بحران مالی، به دلیل عواملی همچون سیاستهای مالی پیش از بحران، داشتن سیستم مالی مناسب و قدرت اقتصادی بخشهای غربی عبور کند. از سال 2010، روند رو به رشد اقتصاد کانادا از سر گرفته شد و در طول سالهای 2010 تا 2013، به طور متوسط سالیانه 1.4 درصد رشد را تجربه کرده است.
- اقتصاد این کشور تحت تاثیر شرکتهای خدماتگرا در زمینههایی همچون فناوری، خدمات مالی، خدمات بهداشتی و خردهفروشی قرار دارد.
- فیلترینگ سایت های اینترنتی که چند سال پیش با هدف مسدود ساختن دسترسی به سایت های مستهجن آغاز شد، به مرور زمان سایت های خبری، سیاسی و حتی اجتماعی را نیز دربرگرفت.حتی در برخی شرایط شاهد اختلال در ارسال و دریافت پست الکترونیک هستیم.
- به نظر فریدمن توسعه عبارت است ازیک روند خلاق و نوآور در جهت ایجاد تغییرات زیر بنایی در سیستم اجتماعی، بنابراین مفهوم توسعه از رشد گسترده تر است.
- کشور فرانسه در سال 2020 تولید ناخالص داخلی 2.63 تریلیون دلاری داشت که آن را در رتبه هفتم در میان قدرت های اقتصادی جهان قرار داده است.
- ذخائر نفت عربستان سعودی در سال ۱۹۳۸ کشف شد و پیشرفت برای بهرهبرداری از این ذخائر در سال ۱۹۴۱ آغاز گشت.
این مساله موجب شد افراد صاحب فکر در درون و بیرون رسانه ها مفید بودن نظریه آزادی خواهانه را در جوامع دموکراتیک مورد سوال قرار دهند. این گونه استدلال شد که کم شدن تعداد رسانه ها، شنیدن دیدگاه های مهم و گاه غیر معمول را دشوارتر می سازد. بخش اعظم جمعیت جهان که اغلب در کشورهای توسعه نیافته زندگی می کنند از دستیابی به فناوری های ارتباطی محرومند.۹۵ درصد رایانه های جهان در ۲۹ کشور ثروتمند جهان متمرکز شده که فقط ۲۰ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده اند. از نظر اجتماعی و سیاسی، جامعه مدنی در این کشورها ضعیف است و قادر به ابراز وجود در مقابل دولت نیست. کشمکش های سیاسی در این کشورها معمولا به شکل تعارض های قومی، نژادی، مذهبی و محلی بروز می کند و غالبا پراکنده و خشونت آمیز است. در این کشورها مشارکت سیاسی عمومی یا محدود است و یا اینکه به طور مستقیم به وسیله دولت برانگیخته و هدایت می شود و به طور کلی مشارکت دموکراتیک و نهادینه، عرصه زیادی برای بروز و ظهور ندارد.
هند
جمع آوری ماهواره ها، فیلترینگ سایت های اینترنتی، جلوگیری از ایجاد تلویزیون خصوصی و مسایلی از این دست از جمله مشکلاتی است که در کشورهایی همچون ایران وجود دارد. جمع آوری ماهواره ها طی دو سال اخیر وارد فاز تازه ای شده و از تابستان سال جاری نیز با اجرای عملیات راپل یا بندبازی در برج های بلند مسکونی، شرایط جدیدی را پیش روی شهروندان قرار داده است. فیلترینگ سایت های اینترنتی که چند سال پیش با هدف مسدود ساختن دسترسی به سایت های مستهجن آغاز شد، به مرور زمان سایت های خبری، سیاسی و حتی اجتماعی را نیز دربرگرفت.حتی در برخی شرایط شاهد اختلال در ارسال و دریافت پست الکترونیک هستیم.
دانشگاه های انگلستان از لحاظ اعتبار و داشتن فضای پژوهشی خلاق و چالش برانگیز هیچ نیازی به توضیح ندارند ، فارغ المجله خبری هنر مارکتینگان دانشگاه های انگلستان جدیدترین مهارت ها ا آموزش دیده اند ، مهارت هایی که در دنیای امروز هر کارفرمایی جهت بکارگیری از آن استقبال خواهد کرد. تحصیل در هندوستان از این حیث که به زبان انگلیسی است و همچنین شرایط پذیرش خیلی سختی ندارد برای بسیاری از دانشجویان ایرانی مطلوب بوده و تعداد زیادی از دانشجویان در سال های گذشته در دانشگاه های معتبر هندوستان به تحصیل پرداخته اند. با این حال ، مانند ژاپن ، آمارهای نامساعد این کشور در سالهای آینده بر روند اقتصادی تأثیر خواهد گذاشت. مکزیک در زمینه انواع صادرات، از جمله لوازم الکترونیکی مصرفی، وسایل نقلیه، قطعات خودرو و همچنین محصولات نفتی و کشاورزی نیز فعالیت میکند.
مهمترین واردات آلمان در سال 2021
پراواد روزنامه حزب کمونیست شروع به انتقاد از امتیازات ویژه نخبگان سیاسی اتحاد جماهیر شوروی کرد پیش از سال ۱۹۸۹، اتحاد جماهیر شوروی دستخوش بی ثباتی اجتماعی اقتصادی و سیاسی شد. یک مجله در شوروی حمله شدیدی به حزب کمونیست و میخاییل گورباچف رهبر شوروی نمود. بدون شک نظام نواستعماری یا آنچه این روزها “نظم نوین جهانی” خوانده می شود، جز در سایه سیطره عظیم ارتباطات و گسترش امواج میسر نبوده و نخواهد بود و این کار تنها با توسل به نظریه های فردی و اجتماعی ارتباطات شدنی است. ستقلال کشورهای مستعمره یکی پس از دیگری از طرف دیگر فضایی را به وجود آورد که در دوران آن “نظریه های توسعه” شکل گرفت.